catala castellano english italiano

Airsport Viladamat

airsport viladamat aerodrom costa brava

Airsport Viladamat neix el 1999, per idea de Giuseppe "Pino" Pennacchio, que amb el seu entusiasme i la seva llarga passió per l'aviació ultralleugera, va decidir donar vida a aquesta aventura amb l'objectiu de promocionar aquest grandíssim esport, que cada vegada té més aficionats dins la societat actual.

Les instal·lacions del club estan situades a Viladamat (Girona), petit poble de l'Alt Empordà, en una zona molt privilegiada, a només 5km de la platja i el mar de la Costa Brava a L'Escala, a 15 km de Figueres i a 40km de Girona. I per qui prefereix altres activitats que no siguin platja i mar, estem rodejats de nombrosos pobles medievals, restes arquelògiques greco-romanes a Empúries, el museu Dalí a Figueres i el parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà.

Disposem de 2 pistes d'aterratge per poder enfrontar-nos a qualsevol tipus de vent, les fitxes de les quals es poden consultar en l'apartat de situació.

Actualment el club està composat per unes 30 persones, les quals ens uneix la mateixa passió, l'aviació ultralleugera. Airsport Viladamat és operatiu tot l'any i disposem d'hangars tant comunitaris com individuals per aparcar els ultralleugers, així com servei de bar, taller mecànic i escola de vol.

Us hi esperem i bons vols a tots!

airsport viladamat youtube airsport viladamat facebook

Videos

aeroservice viladair

Ctra.Orriols-l'Escala (GI-623) km 13.5 17137 Viladamat (Girona) Espanya Tel. +34 639 970 423 e-mail: info@airsportviladamat.com

Airsport Viladamat S.C. | Avís legal

by Penny Web Design